با سلام و خسته نباشی خدمت شما دانشجویان و کاربران محترم گروه مهندسی سایت سیویل سی. در این مطلب جزوه بررسی آسیب پذیری لرزه‌ای قاب خمشی فولادی را تهیه و تنظیم نموده ایم. در ادامه به شرح مختصری از این پاورپوینت پرداخته ایم. در پایان برای سهولت دسترسی شما دانشجویان و مهندسین به مطالب کامل لینک  را قرار داده ایم.

آنالیز دینامیکی فزاینده

آنالیز دینامیکی فزاینده : برای تهیه منحنی های شکنندگی از آنالیز های لرزه ای مختلفی می توان استفاده کرد. با توجه به دقت بالاتر آنالیز های دینامیکی غیر خطی نسبت به سایر آنالیز ها در این پژوهش از این آنالیز استفاده شده است. برای اینکه احتمال خسارت تازه در سطوح مختلف لرزه ای  شناسایی شود لازم است که سازه تحت این سطوح مورد بررسی قرار گیرد. بدین منظوراز روش آنالیز دینامیکی فزاینده برای بررسی رفتار قاب ها استفاده شده است.

مدل سازی قاب‌های خمشی فولادی در بررسی آسیب پذیری لرزه‌ای قاب خمشی فولادی

  • هدف از این پژوهش بررسی قاب‌های خمشی فولادی از نقطه نظر آسیب پذیری در برابر زلزله است.
  • باید قاب‌های مورد استفاده طیفی وسیعی از طراحی‌های معمول در کشور را پوشش دهند.
  • در طراحی قاب‌ها مواردی مثل خصوصیات منطقه‌ای محل احداث و میزان بارها وجود داشته باشد.
  • این گوناگونی‌ها در تعداد طبقات قاب‌ها با چها رده مختلف ارزیابی می‌شود.
  • چون پلان سازه‌ها منظم فرض شده است قاب‌ها به صورت دو بعدی در نظر گرفته شده‌اند.
آسیب پذیری قاب خمشی فولادی

بررسی آسیب پذیری قاب خمشی فولادی

تهیه منحنی شکنندگی

پس از ساخت مدل‌های سازه‌ای با رفتار غیر خطی مناسب و انتخاب مجموعه شتاب نگاشت‌های مطلوب می‌توان آنالیز دینامیکی را انجام داد و پارامترهای تقاضای مورد نظر را در سطوح لرزه‌ای به دست آورد. توابع شکنندگی توزیع‌های احتمالاتی هستند که احتمال خرابی یک جزء المان یا سیستم را برای پارامترهای تقاضای مهندسی نظیر مکان نسبی طبقات یا شتاب بیان می‌کند.

نتیجه گیری در بررسی آسیب پذیری لرزه‌ای قاب خمشی فولادی

با بررسی منحنی های شکنندگی و جداول احتمال فرا گذشت برای سه سطح عملکرد LS،IO، CP ملاحظه می شود که با افزایش تعدا  طبقات احتمال آسیب پذیری قاب ها بیشتر می شود. این احتمال برای قاب های ۱۲ طبقه حادتر است و به عنوان نمونه احتمال فرا گذشت از سطح عملکرد LS تا حدود ۶۴ درصد نیز می رسد.

ولی برای قاب های ۳ و ۵و تا حدودی ۸ طبقه احتمال آسیب پذیری لرزه ای قابل قبول است. می توان گفت طراحی های بر مبنای مبحث دهم مقررات ملی و آئین نامه ۲۸۰ برای ساختمان های تا ۸ طبقه احتمال آسیب پذیری کمتری دارد و قابل اعتمادتر باشد.

در پایان برای شما دانشجویان و مهندسین گرامی لینک دانلود رایگان این فایل کاربردی را قرار داده ایم.

دانلود:

رمز فایل  www.30vil30.ir

0/5 ( 0 نظر )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.


فهرست