با سلام و خسته نباشید خدمت دانشجویان و کاربران محترم گروه مهندسی سایت سیویل سی. در این مطلب آئین نامه ایمنی کار در ارتفاع را تهیه و تنظیم نموده ایم. در ادامه به شرح مختصری از مطالب فایل پرداخته ایم. در پایان هم برای سهولت دسترسی شما دانشجویان و مهندسین به مطالب کامل لینک دانلود رایگان را قرار داده ایم.

ایمنی کار در ارتفاع

ایمنی کار در ارتفاع

فهرست مطالب

  • الزامات عمومی
  • نردبان جایگاه کار
  • داربست
  • روش دسترسی با طناب
  • سامانه متوقف کننده و محدود کننده سقوط
  • تور ایمنی بالابرهای سیار
  • ضمایم

هدف و دامنه

هدف از تدوین این آیین نامه ایمن سازی محیط کار و صیانت از نیروی انسانی و منابع مادی کشور و پیش گیری از حوادث ناشی از کار در کلیه کارگاه ها می باشد. مقررات این آیین نامه به استناد ماده ۸۵ قانون کار جمهوری اسلامی ایران تدوین گردیده و برای کلیه کارگاه های مشمول قانون مذکور لازم الاجرا می باشد.

روش های ایمن انجام کار در آئین نامه ایمنی کار در ارتفاع

الف) سامانه محدود کننده: سامانه ای است که از قرار گیری فرد در وضعیت سقوط جلوگیری می کند و به دو شکل عمومی نظیر نردخ حفاظتی و فردی شامل نقطه اتصال لنیارد و کمربند حمایل بند کامل مورد استفاده قرار می گیرد.

ب) سامانه متوقف کننده: سامانه ای است که با استفاده از تجهیزات مناسب در صورت انجام سقوط با جذب انرژی ناشی از سقوط باعث کاهش شدت صدمات و جراحات وارده به عامل کار در ارتفاع کار می گردد که به دو شکل فردب شامل: کمربند، حمایل بند کامل و عمومی مانند تور ایمنی مورد استفاده قرار می گیرد.

ج) دسترسی با طناب: این روش شامل دو سامانه ایمن مجزا می باشد، یکی به عنوان طناب دسترسی و دیگری تحت عنوان پشتیبان عمل می نمایند که شامل کمربند حمایل بند کامل بدن برای صعود و فرود به جایگاه کار  استفاده می شود.

ایمنی کار در ارتفاع

ایمنی کار در ارتفاع

نردبان در آئین نامه ایمنی کار در ارتفاع

نوع، جنس و ابعاد، قابلیت بارگذاری هر پله نحوه نصب و نگهداری نردبان باید با شرایط جوی، محیطی و نوع عملیات متناسب باشد. استفاده از نردبان در موارد زیر ممنوع است:

روی داربست یا جایگاه کار در ارتفاع

به عنوان ادوار، و تخته زیر پایی برای ایجاد جایگاه کار قرار دادن پایه های نردبان بر روی جایگاه کار ناپایدار مانند شبکه آجر، جعبه، کیسه و …

آغشته بودن سطوح مختلف نردبان به لکه چربی، گریس، روغن و سایر موارد لغزنده

معبر و پل ارتباطی بین دو جایگاه کار در ارتفاع

استفاده از نردبان معیوب، شکسته، پوسیده و ناسالم

تکیه گاه فوقانی نا ایمن، سست و لغزنده باشد.

در پایان لینک دانلود رایگان این جزوه کاربردی را قرار داده ایم.

دانلود:

رمز فایل: www.30vil30.ir

0/5 ( 0 نظر )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.


فهرست